OM MEG

Jeg bor i nord- Italia, jobber i Sveits, er fra Tromsø og reiser så mye jeg kan hvoren det måtte være.

Jeg er født i Tromsø, hvor jeg vokste opp med en eldre bror og mine foreldre, men flyttet som 20- åring til Oslo for å studere.

 

Så lenge jeg kan huske har jeg vært vært interessert i sport og idrett, og bedrevet, eller i hvert fall prøvd ut så mye som mulig. Foreldrene mine (våre) var helt unit flink til å oppmuntre og støtte underveis. Mamma tok oss med på ski på vinteren og fjellturer på sommeren og pappa stod alltid på sidelinja for tidtaking og trening, skøyter på vinteren og fotball på sommeren.

Når jeg ble eldre og organisert idrett ble lagt på hylla beholdt jeg alltid gleden og ønsket om å teste nye idretter. En av grunnene til at jeg trener mye i dag er at jeg aldri vil ta for gitt den gleden jeg har av en kropp som fungerer og er sunn og glad.

Som 11- åring dro jeg på CISV leir (Chrildrens International Summer Village) i Brasil. Med 60 andre barn fra hele verden lot jeg (eller de lot meg…) foreldrene mine bli igjen hjemme. Hele opplevelsen med å være i et land jeg ikke kjente, med folk jeg ikke kjente- akkrediterer jeg til å ha vekket min lyst till å reise og utforske nye kulturer videre i livet.

Som barn kan jeg huske at jeg gikk igjennom skapet til mamma for å finne de finest klærne, hun var (og er fortsatt) fantastisk på å kle seg opp og viste meg tidlig gleden av fine klær. Jeg kan fortsatt huske at hun hadde en ballkjole jeg synes var så utrolig fin- sort og lilla, med tyll (det glade 90- tallet)!! Også hun hadde hun en hundetann- dress som var så.sinnsykt.fin!

Rundt 16-års alderen tok skoene meg, sko i alle mulige former, farger, med og uten hæler- JEG ELSKER SKO! Det var også i den tidenjeg fikk min først faste deltidsjobb på Din Sko etter å ha jobbet i feriene siden jeg var 13. Jeg her til og med tatt vare på mine første skikkelige dyre sko (de kostet 1.600- synes fortsatt det er dyrt…), de var platå støvletter, i glatt- og semsket skinn- Åh gud som jeg elsket å gå med de!

Denne kjæreligheten til sko forklarer navnet på siden min her.

Jeg flyttet til Oslo, så København (for å jobbe), så til Milano. Etter et kort stopp i Berlin (internship i 3 måneder) var jeg tilbake i mitt elskede Italia, så her er jeg nå.

4a9dd0_f06ab383b2b84e45b203dd15390f2be9~mv2

200+ sko senere, 34 land besøkt og en og annen erfaring på veien, så tenkte jeg at jeg har noe jeg kunne tenke meg å dele.

Take for at du titter innom, jeg setter stor pris på det!