Trinidad, Cuba

Vi hadde to dager i Trinidad så vi måtte velge mellom å tilbringe dagen på stranden eller dra innover landet til fossefall. Siden vi kom fra Playa Larga og strand, og neste destinasjon var strand, ble det tur inn i naturen i stedet.

Vi gikk for ridetur for å skikkelig få ‘hele opplevelsen’ til en foss innover landet fra Trinidad. Siden det ikke hadde regnet på fire måneder, var det mer som litt vann som trillet av et fjell… men det var utrolig deilig å ta et bad i klart, kaldt vann etter en dag på hesteryggen.  Naturen var helt fantastisk, og bare det å få kommet seg å sett ‘noe annet’- var absolutt verdt opplevelsen!

Tilbake i Trinidad på ettermiddagen ble det solnedsgangsdrinker på El Rintintin med typsik Cubansk musikk som akkompagnerte solnedgangen og en Canchanchara (les: kankankara)- en typisk drink i Trinidad (rom basert- selvsagt).

Trinidad var helt supert, føltes veldig ‘Cubansk’ med fargerike hus, brostensbelagte gater, nært fjell og nært strand- absolutt verdt turen. Og hotellet var skikkelig søtt, det beste vi hadde på hele turen. Rett og slett en suksess å reise dit, og to netter var helt perfekt, ikke for lenge, ikke for kort.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s