Helgen hvor det gikk i ett

Jeg er helt utslitt, og det er de også, siden jeg, mamma og Cathrine, hennes venninne hadde en helg i Milano hvor det gikk i ett!

Jeg kan i hvert fall si at vi er DRONNINGER av å leve livet maksimalt sammen!

Jeg plukket de opp på flyplassen torsdag ettermiddag og vi dro rett på ‘Il Centro’ som er et gigantisk kjøpesenter på veien fra flyplassen til Milano. Vi klarte selvsagt å få shoppet litt (alltid gøy, det)!

Tok en sen lunsj der før vi dro hjem for en bitteliten prosecco pause før vi stakk på Trattoria Caprese for å spise middag. Og som seg hør og bør så var vi de absolutt siste som gikk derfra…

På fredag sto vi opp, gikk en liten tur før frokost, også fikset damene en herlig frokost før vi tok turen ut i byen. Jeg tok de med til Porta Garibaldi og derfra gikk vi ned til Duomo. Det ble tur innom Corso Como 10, Eataly (de digget det), via min favoritt veskebutikk hvor de lager veskene selv- Figus (de digget det), så til Starbucks Rostary (de digget det), også endte vi opp ved Duomo. Så en aldri så liten tur hjem, før vi dro tilbake til Corso Como for å spise middag, etterfulgt av en drink på Chinese Box- puh!

IMG_E0197

Lørdagen startet med en løpetur før vi igjen tok på oss gåskoene og denne gangen gikk fra Navigli og opp til Duomo. Vi vandret langs kanalene, besøkte et par butikker på veien (de shoppet litt selvsagt), hadde en liten pit stop i nærheten av Duomo for litt småmat også måtte vi selvsagt innom Diesel ved Duomo- julegavehandlingen er i gang 😉

På kvelden bestemte vi oss for å skippe middag da vi heller tok en aperitivo før vi dro hjem på ettermiddagen, så slappet vi av noen timer før vi dro og hørte på live- musikk og danset til langt på natt. Disse damene kaster IKKE bort ett eneste minutt- og jeg er så gjerne med på turen!

I dag sto vi bare opp, litt frokost også pakket vi sakene før jeg kjørte de til flyplassen og rett derfra til Vicenza, da jeg er klar for jobbuke her.

FOR EN HELG! Så morsomt, så masse energi- helt herlig! Vi sees snart damer, jeg gleder meg allerede (vi må bare få ladet batteriene litt først- hehe).

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s