To helger

Sist helg var jeg hjemme for å møte venner og familie i Tønsberg og Oslo. Jeg fikk meg til og med en tur på hytta til pappa og de.Kort sagt- fra Onsdag til søndag var dette ruta:

Vicenza- Milano- Tønsberg, Tønsberg- Svarstad, Svarstad- Oslo, Oslo- Milano-Verona-Vicenza- puh…

Flott Nøtterøy (Tønsberg) langs ruta jeg løper ❤

Pappa sin hytte på Svarstad, max avslapning

Jeg fikk møte Camilla sin nye kattunge, også Camilla da selvsagt- for en duo- så søte begge to ❤

Så ble det noen turer med Timmi, broderns hund. Jeg tok han med for å se på fotballtreningen til den eldste nevøen min, kan trygt si at Timmi had meget lyst til å være med på treningen. Etter halvannen time i -1 grad med tynne joggesko og tynn nok kåpe så stakk jeg hjem til de og hang med resten av familien.

 

FIkk møtt både venner og familie, men som alltid så går tiden så altfor fort og jeg har følelesen av at jeg ikke rekker noe som helst! Men, men- jeg får stå i valget og heller være fornøyd med å fått litt tid med alle 🙂

Sist uke holdt jeg en presentasjon av vår kunderundersøkelse som vi nylig har lansert. Foran 180 mennesker fra Milanos forretningsliv holdt jeg foredrag på Italiensk- kan trygt si meg rimelig greit ute av komfortsonen der ja! Men jeg fikk bodd på et sinnsykt flott hotell da- ikke akkurat vane det heller.. men mer innafor komfortsonen der da 😉

 

 

På slutten av dagen fikk vi et foredrag av Oscar Farinetti, grunnleggeren av Eataly. Han holdt en skikkelig inspirerende presentasjon om deres forretningsmodell og filosofi rundt Eataly. Han fortalte blant annet om storytelling og viktigheten av kvalitetsmat og at å kjøpe kvalitet er både bra for miljø og kroppen- kan ikke si meg uenig der!

 

Denne helgen var jeg og Gino i Milano, ikke mye planer- men vi startet helgen på fredag kveld på QC Terme midt i Milano- herlig start med spa og aperitivo.

Ah, og jeg er offsielt helt forelsket i de nye skoene mine… ikke i relasjon til noe, men verdt å nevne ;)!

Så nøt vi bare byen og sol (men kaldt) i Milano resten av helgen.

Denne uken startet med å stå opp klokken 4.45 i morges for å kjøre til Vicenza og rett på jobb (2,5 timers kjøretur, en joggetur på mølla og jeg var klar for jobb)- alt vi gjør, jeg og Gino (han gjorde det samme, lengre kjøretur, minus løpetur på han da 😉 ) – for at vi skal være så mye sammen som mulig i helgene- heldige er vi ❤ 🙂

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s