Oktober 2019

Jeg tenkte faktisk, ah, Oktober ja- har jo akkurat startet så ikke så mye å oppdatere om der siden vi er så tidlig i måneden… også er det 27. oktober i dag…

Oktober startet i Milano med møter der i noen dager og påfølgende helg der med Gino. Vi testet en ny restaurant i Moscova, som leverte. Veldig ‘lokalt’ sted, som alltid er en god ide!

 

Jeg har jobbet med å ferdiggjøre noen malerier til over sofaen i leiligheten i Milano, og endelig fikk jeg ferdiggjort de med tilstrekkelig resultat så vi kunne henge de opp- rimelig fornøyd i grunn. Det til venstre minner meg om vinter og snø, og den på høyresiden er rett og slett fjellet jeg vokste opp under- Tromsdalstinden (måtte slenge med ett bilde bare for refereanse😉).

IMG_E2541

tromsdalstind-vinterbilde

 

 

Etter en uke med jobbing på hovekontoret tok jeg og Gino turen til foreldrene hans for å høste kastanjer. Siden turen er greit lang (tar vel rundt 6 timers ren kjøring fra Vicenza), så tok jeg mandagen fri. Det var visstnok ikke mye som hadde falt fra trærne ennå, men vi fikk da plukket tre store stri- sekker, så noe ble det.

Nøtterne faller av trærne inkapsulert, tre i en, i en ‘beskyttende’ ball som faller på bakken når de er klare til å høstes, og i støtet som oppstår når de faller, så åpnes de og man kan enten plukke de ut av ballen eller så finner man de løse på bakken- smarte moder jord altså! Også rister man de i ovnen- anbefales!

Alltid gøy å leke med hundene deres også, de er så morsomme og elsker oppmerksomhet og har skikkelig ulike personligheter! Mira (som er moren) er rolig, smart og tusler rundt, mens Siria (som er datteren) er helt koko energisk og ELSKER oppmerksomhet!

GEKME2659

Gino dro så til Sicillia i 10 dager for å være med å teste helikopterne de flyr, så sist helg var jeg alene i Vicenza, som var helt perfekt timing siden jeg dro til London søndag morgen.

 

Og endelig! Denne gangen fikk jeg møtt kusinen min som bor der. Jeg tok turen til deres nye leilighet og fikk møtt kjæresten hennes, og moren og søsteren hans- så trivelig å være på søndagsmiddag med de alle!

Det har vært noen hektiske og utrolige interessante dager med jobb i London, alltid masse latter når vi reiser teamet sammen- og selvsagt- god mat 😉! Denne gangen ble det Tex Mex i Coal Drop Yards i nærheten av King’s Cross- så godt med nachos, guacamole og Tacos! Og selvsagt, siden to av kollegaene mine ikke har vært der før, så ble det Dishoom (min absolutte favoritt indiske restaurant i London, og i verden vil jeg si- utenom kanskje kjøkkenet til noen av de indierne jeg kjenner). Lever alltid opp til forventingene det stedet, det ble Daal, Naan og selvsagt noen curry retter- så godt!!

Torsdag sist uke hadde vi en workshop med vårt Globale retail team om growth- mentalitet- veldig interessant! Så rundet vi det hele av på en bar med litt drikke og snacks- bra dag der også rett og slett!

I helgen har Gino vært her med foreldrene sine. Faren hans ble 60 år denne uken, så vi tok de med på fjelltur (etter eget ønske), langs ’52 galleries’. Stien ble laget under andre verdenskrig og har 52 små tuneller som skulle beskytte soldater fra fienden på andre siden av fjellet. En fantastisk tur som tok oss rundt 2,5 timer, 6,5 kilometer lang og er 500 meter i høydemeter- fra 1400 til 1900 meter, hvor man ender opp på en fjellstue.

Også har vi tilbragt dagen i dag i Venezia, kan aldri klage på det!

Været har vært helt enestående denne helgen, så ikke noe å utsette på det! Det eneste vi har igjen å finne her i Vicenza er noen skikkelig gode restauranter, men søket fortsetter ennå… Alt i alt en helt super helg til tross for noe ulent mat- utvalg.

Jeg er nesten klar for November… klarer ikke en gang tenke over at i dette året (og tiåret) gjenstår det bare to måneder- hvor I alle dager ble tiden av?!??!?!? Kan i hvert fall si at det har vært innholdsrikt og at jeg har gjort masse masse, skal fortsette med det 😉

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s