September 2019

Som lovet så følger jeg på med September, igjen en måned med herlig reising, og denne gangen ble Gino med til London hvor jeg jobbet noen dager så tok vi helgen der.

Men først var det selvsagt Milano, og siden leiligheten endelig er ferdig kan vi være der uten å bruke tid på å fikse og styre (som jeg gjorde mesteparten av tiden min der i løpet av sommeren). Den er så nær Navigli at jeg kan ta min daglige løpetur til dette synet:

IMG_2516

Favorittrestauranten vår fra Varese finnes også i Milano, så vi måtte selvsagt ta turen din, og den leverte som alltid- vår kjære Trattoria Caprese ❤ 🙂 ! Louis Vuitton hadde en midlertidig utstilling i Milano- Louis Vuitton Time Capsule- så vi utnyttet muligheten til å stikke innom.

(helt nederst i bildemontasjen er et lite besøk av Gucci veggen i Milano, som er ulike artister som dekorerer veggen etter Gucci’s kampanje. Også et lite blikk fra parken Giardini Pubblici 😉 )

I London ble det litt øl, masse (og da mener jeg MASSE) gåing rundt i byen som vi fylte på med ‘eksotisk’ mat, spansk tapas og indisk denne gangen ❤ Til og med været var på vår side!

Etter London tok jobben meg til Barcelona og Aten for opplæring. Siden jeg ikke har vært i Aten før, og vi hadde litt ekstra tid på morgenen den dagen vi var der, så utnyttet vi gåturen fra hotellet til kontoret maksimalt- vil definitivt tilbake!

Fra Aten fløy jeg rett til Roma hvor Gino plukket meg opp og vi kjørte til Borgo Velino, der han vokste opp og foreldrene hans bor. Kan det bli mer italiensk ennå lage hjemmelaget pasta og spise den på terrassen etterpå til lunsj? Så godt!

Og hvis noen skulle undre, mine største svakheter i livet er brød og ost- jeg mener – nam, nam, nam! Heldigvis er Gino’s pappa like entusiastik over ost som det jeg er, så det er alltid Pecorino (sau) ost der når vi ankommer!

Fikk meg noen nye piercinger i ørene- og ja, jeg har allerede byttet ut de rosa og hjertene med noe litt mer subtilt, men bare for å vise! Også er en av kompisene til Gino tattovør, så jeg tok muligheten til å få min etterlengtede fjær med fugler på ryggen. Planen er å fikse den jeg allerede har, men en ting av gangen.

 

Og for å runde av måneden, etter to uker med fermentering, var ølen klar til å flaskes (det verbet høres veldig rart ut, men jeg sjekket det og man kan visstnok skrive det- tilbakemelding på det mottas med takk!). To uker til i flasker så er den klar til første smakstest.

WJRME4079

Oktober følger, men i morgen tidlig er det fly til London som gjelder- så vi får se når det blir 😉

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s