August 2019

Siden det har vært en stund siden jeg har oppdatert tar jeg for meg månedene nå, og starter med August.

Måneden hvor Gino endelig kom hjem etter tre måneder ute, og herre det var nyyyydelig å ha han tilbake ❤ Han virket rimelig fornøyd selv også 😉

 

Vi dro til Riccione for noen dager på stranden der, så kjørte vi ned langs Adriaterhavskysten til Alba Adriatica for å hilse på familien hans. De har kjøpt seg ny leilighet der, så fin! Og stedet var skikkelig aktivt, som jo er å forvente i høysesongen!

 

Etter det var det klart for at fine Kjersti og Camilla kom på Italia tur- kunne ikke ønsket en bedre ferie enn med venner og Gino!

Vi kom oss til og med til San Marino, som er en uavhengig stat i Italia (som Vatikan staten), og ligger i fjellene bak Riccione. Igjen så var det masse folk, så vi måtte parkere utenfor og ta buss til sentrum av San Marino.

 

I slutten av august var det start på fotball sesongen, så vi tok turen til San Siro for å se på første kampen- for en dag! Ah, og jeg lagde en video med jobb (intern, men likevel)- så gøy!

Og som man jo gjør som seg hør og bør- vi satt i gang med å lage øl hjemme… det tok en del tid før vi kunne smake første runde- mer om det en annen gang.

PXTPE3442

IMG_2172

IMG_E2176

KIAN4098

QEPY7392

WIXEE1802

XPQQ7415

PECA7426

I morgen skal jeg oppdatere på September, har ikke vært flink å blogge i det siste, men er Oktober forsettet mitt å bli flinkere 😉

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s