Reiser fremover og en balkong …

Og så har min måned med reising begynt og nedtellingen til Ginos retur har for alvor satt i gang. Akkurat nå er jeg på vei til strand og sol, blir så deilig å komme seg litt bort en langhelg med venner!!

Neste helg bærer det til Antibes og den franske rivieraen med venninner fra MBA’en i Milano (også har vi lagt til noen flere nå- yay for flere!).

Søndagen ankommer jeg Milano med tog også flyr jeg videre mandag morgen til New York for å jobbe på kontoret vårt der.

Lørdag tidlig morgen lander jeg tilbake i Milano og etter 36 timer flyr jeg videre til Amsterdam og Dusseldorf i to dager. Jeg håper at stoppet i Milano gir meg muligheten til å få lagt siste hånd på verket i leiligheten i Milano.

Tirsdag kveld lander jeg i Venezia (som er nærmeste flyplassen til Vicenza der jeg bor) også er jeg på kontoret onsdag til Gino ENDELIG returnerer etter tre måneder på utstasjonering (og fordi mange spør- vi har hatt kontakt hver dag på melding og telefon og video samtaler, så det er ikke at jeg ikke har sett han 😉 ). Jeg plukker han opp på flyplassen i Bologna på vei ned til Riccione så har jeg tatt halvannen uke ferie.

Men selvsagt- vi skal da ikke bare bli der helt alene i halvannen uke- det ville jo vært uhørt.. vi blir i Riccione i to dager, så drar vi nedover langs kysten til Alba Adriatica for å hilse på familien hans. Etter det kommer super- Camilla og super- Kjersti på besøk til Riccione- yay ❤ og blir i noen dager. Og siste helgen før jeg er tilbake på jobb igjen tar vi i Milano 🙂

Har en fantastisk og hektisk måned foran meg!!

Ah- og siden jeg har null bilder for å illustrere dette- så slenger jeg på noen fra balkongen i Riccione hvor jeg har plantet litt blomster og prøvd å få det litt triveligere samt gjennopplive Rosmarin planten der- den trives… enn så lenge!!

Jeg har satt selvvanninngsystemet på en skikkelig prøve nå, krysser fingrene for at det holder til vi er tilbake og vanner igjen.

Før..

Et lite utvalg av blomstene ..

Og etter- tadaaaa!!

God helg 😉

2 thoughts on “Reiser fremover og en balkong …

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s