1. juli 2019

Da er vi 6 måneder inn i 2019- hva skal du gjøre resten av året for å nå målene dine?

Jeg dagdrømmer og setter mål, noen ganger mislykkes jeg, men jeg gir aldri opp!!

Så lang har jeg gjort mye i 2019- jeg har flyttet (to ganger faktisk- til Vicenza og til Milano), byttet jobb (og jeg DIGGER jobben og teamet mitt) og jeg har (endelig) kjøpt meg leilighet. Jeg har reist og endelig kommet meg til Japan! Men det viktigste er at jeg har hatt folk jeg er glad i på besøk og jeg har besøkt folk jeg er glad i! Og i tillegg har jeg kjent (og kjenner) på savn- som gjør meg glad- fordi det betyr jeg har folk i livet som er så verdt å savne ❤ !

Jeg har ennå planer og mål for resten av 2019, men i stedet for å fortelle så foretrekker jeg å vise når jeg har kommet meg dit 😉

Glad halvveis til 2020 ❤ 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s