Det kommer seg

Andre Milano helg og planen var å kjøpe ei seng og få ferdiggjort så mye som mulig i leiligheten.

På lørdag klokken 8.30 kom de for å levere og installere dusjkabinettet og klokken 9 kom det en rørlegger for å fikse de siste tingene med vannet på kjøkkenet. Så klokken 9.15 var dagens avtaler unnagjort- effektivt. Det jeg ikke hadde tatt med i beregningen var at jeg ikke kunne røre dusjen på 24 timer.. hadde jeg visst det hadde jeg selvsagt tatt en dusj før de kom, men men- det ble bra da.

img_1062

Jeg fikk gjort en del, men ikke kjøpt seng- utrolig irriterende at de var utsolgt for den jeg ville ha- men det blir!

Kom meg til Ikea… igjen- og fikk kjøpt noen hyller til badet, en skohylle (tenk at jeg trenger ekstra liksom..) og noen andre nødvendigheter, som vinglass og en vinåpner 😉 !

På kvelden kom jeg meg ut en tur for å møte Melis, bare så deilig å være ute i Milano igjen, og endelig er været såpass deilig og varmt at man kan bare gå i lette klær.

I dag kom de med kjøkkenbord og -stoler i tillegg til vaskemaskin, stolen min og stuebordet- så det begynner virkelig å komme seg nå. Tok til og med av den beskyttende blåe filmen av kjøkkenet så konturene av hvordan det blir kommer mer og mer frem nå. Har ennå en god del igjen, men fokuserer på hvor langt jeg har kommet i stedet.

Jeg blir i Milano til onsdag for å jobbe, ser skikkelig frem til å bare ta en liten gåtur opp til kontoret vårt i Milano i morgen tidlig.

Ha en fin søndag 🙂 !

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s