Mye har skjedd

Mye har skjedd i det siste, men den siste tingen først- jeg har ENDELIG tatt over leiligheten jeg har kjøpt i Milano- wohooooo!! Sist helg dro jeg for å hente nøklene og ta imot en rimelig stor bil med ting fra Ikea; kjøkken, møbler og kanskje det aller viktigste; de som skulle montere det hele. I tillegg kom faren til Gino (kjæresten min- begynne med navn nå 😉 ) opp for å hjelpe meg, som jeg satt veldig pris på.

Litt vanskelig å se, men leiligheten er over to plan hvor andre halvetasje er i krystall så man ser rett ned i underetasjen. Så spesielt, men veldig effektivt i det å spre lyset. Jeg ELSKER den og ser veldig frem til å ta i mot litt flere møbler til helgen 🙂

 

7999563f-b64d-4aca-8285-5cff56a4d02b
Ferdig vasket og klar til bruk. Skal ta av den blå plasten til helgen når jeg får noe mer møbler.

I tillegg har dette skjedd siden sist:

Jeg har vært i Japan (Osaka og Tokyo) med jobb- herrefred så bra det var, fikk sett blomstringen av kirsebærtrærne og spist masse god mat!

Jeg har vært i Cittadella, Milano, Roma, Borgo Velino (hvor kjæresten er fra utenfor Roma),Venezia, Gardasjøen, Oslo, London og Milano (igjen)!

Jeg har hatt pappa og de her for deler av påsken, og feiret resten i Borgo Velino.

Jeg har hatt mamma og ei venninne her i noen flotte dager.

Jeg har sagt hadet til kjæresten som nå igjen er reist for å være pilot i litt utsatte områder…

Jeg har booket billetter til Santorini med et fantastisk vennepar.

Jeg har arrangert å reise til den franske rivierane med venninner (dit kjører jeg, eller tar tog)

Og kjære Eli har vært med oss i Milano med hennes fantastiske sønn ❤

 

Oppsummert så har jeg vært rimelig opptatt og så takknemlig for alt og alle som kommer på besøk og som jeg kan besøke. At jeg har en jobb jeg digger og at jeg har en kjæreste jeg kan savne som bare det, og som heldigvis i år kommer hjem når det ennå er bittelitt sommer igjen i Riccione å nyte. Bare takk for mennesker i livet mitt… og ny leilighet 😉 ❤

Glad uke 🙂

 

2 thoughts on “Mye har skjedd

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s