Sjøluft

Siden kjæresten var på ‘hvilende vakt’ I helgen så dro jeg ned til Riccione etter jobb fredag ettermiddag. Etter 2,5 timers kjøring ankom jeg, ikke for ille der altså, og da hadde han disket opp med ost, brød, oliven og alskens godsaker til vinen jeg hadde tatt med meg- så utrolig deilig å ankomme til det. Så etter litt småmat først, så laget han pasta med trøffelolje, laget på trøfler og olje fra hagen til foreldrene hans- helt vannvittig godt!

 

 

 

 

Hele helgen ble rimelig rolig, vi tok en tur til Rimini som ligger rett ved, men ble enige om at når vi først er ved Adriaterhavet så er det Riccione som gjelder, får litt frisk sjøluft og nyte solen. Rimini var fint det altså, men man velger jo sine favoritter😉

Normalt sett er strendene tomme på denne tiden av året, men noen smartinger hadde satt ut litt bord og stoler utenfor baren sin, så da fikk de gjester i det flotte været. Perfekt søndagsaktivitet å sitte på stranden i solen og ta et glass.

 

 

Jeg dro rett på jobb fra Riccione mandag morgen, som betydde at jeg ikke fikk min daglige løpetur, og som ærlig talt setter meg bittelitt ut, men vel verdt å kunne slappe av søndag kveld i stedet for å kjøre tilbake da.

Den kommende helgen skal vi på besøk til foreldrene til kjæresten, det blir nok veldig hyggelig. Det blir visstnok en del utvidet familie til lunsj og middager der, er jo veldig trivelig å møte flere av de- så jeg gleder meg (bare håper de liker meg da😉)!

 

 

2 thoughts on “Sjøluft

  1. Heia
    Spennende med pasta og trøffel 👍og ikke minst m nye av fam – dæm blir helt sikkert å like deg, tenk om du ikke like dæm😂😂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s