Cantina Enomas Muraro

Helgen kom og gikk. Siden vi er i vinområde her i Veneto (som området heter) har jeg hørt fantastiske eventyr om vingårder hvor du kjøper den beste vinen rett fra tønnene. Da sier det seg selv at vi må finne vår favoritt vingård- jakten er i gang. Men først ble det en tur til Padova på lørdag morgen.

Padova viste seg fra sin beste side, så dit må vi selvsagt tilbake til. Prato delle Valle er visstnok Europas største torg- hvem hadde trodd det?! Den ‘elven’ man ser under her er ikke en elv, men en type vollgrav som omringer parken. Og selvsagt; Spritz!

Etter en nydelig tur til Padova fant vi ‘Cantina Enomas Muraro’ på vei tilbake til Vicenza. Her fungerer det slik at en tar et vinglass og smaker på alle vinene man ønsker rett fra tønnene. Man velger hvor mye man vil ha (minimum 3 liter) og de tapper rett fra tønnene. Prisene er helt latterlige- vi betalte 6€ (60 kroner) for 3 liter vin, (inkludert dunken, man kan også bringe sin egen), og den var G.O.D!

img_8826

img_8825
Vinranker så langt øyet kan se ❤
img_8827
Må smake på vinen da!
img_8828
Hvor chic er ikke den plastdunken?! Vi flotter oss serru!

Ikke så mye som har skjedd i dag, men vi lagde veganboller, en versjon med auberginer, erter og persille og en versjon med restene fra suppen vi lagde her om dagen, så auberginer, poteter og gulrøtter. Begge versjonene ble helt AHHHHmazeballs!

 

Så avslutter vi dagens oppdatering fra lunsj- stedet vi var på Fredag i Milano- jessunavn som jeg elsker den byen- 15 grader, vår i luften, Milano Fashion week og bare god fredagsstemning- blir ikke mye bedre altså!

 

Inter Milan spiller nå, så det kan være det blir et glass vin i hånden med fotball på TV, herlig søndag der altså 😉

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s