Karnival i Venezia og skitur

Vi hadde planlagt sist helg til perfeksjon. På lørdagen var det åpningen av karnival i Venezia som sto på planen siden det er en STOR greie her.

Før vi dro dit, bestemte vi oss for å lage litt hjemmelaget pasta ‘cacio e pepe’ (deigen laget av mel, vann og salt- veldig enkel). Retten er simpel men så god; pasta med peccorino ost, pepper og godt med olje- oh my yum!

(jeg beklager at bildene er Instagram story bildene, glemte å ta ordentlige bilder da jeg var for opptatt med å lage og spise)

Karnivalet i Venezia varer til 7. Mars og startet med en ‘parade’ på en av kanalene med lysinstallasjoner og flytende kunstinstallasjoner. Vi dro tidlig for å få bra plasser langs kanalen, da det bruker å bli rimelig stappfult der. Halvannen time før det startet var vi på plass og ‘varmet’ oss på Aperol Spritz mens vi snakket med et trivelig eldre par som sto bak oss. De anbefalte VELDIG varmt å dra å sjekke ut Padova, så da blir det besøk dit kommende helg. Klokken 19. startet showet og lyste opp kanalen og bygningene.

 

Vi tok toget hjem igjen etterpå, veldig fornøyd med kvelden- kan sjekke det av listen 😉

Søndag var det skikjøring på planen. En time fra Vicenza ligger Folgaria, og siden vi ikke hadde hørt om, eller vært der før hadde vi ikke store forventingene, men været var fantastisk (13 grader og sol), løypene var mange og rimelig bra, og en dag ute er alltid en bra dag ble vi ikke skuffet.

(de der rullebåndene jeg står på (med ryggen til) måtte vi ta for å komme oss tilbake til bilen, ikke et valg vi tok- haha)

 

I morgen skal jeg på en dagstur til Milano med jobb, så blir det lørdag på ski og søndag i Padova.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s