Italian fredag og en helg i nord

Man får det ikke mer italiensk enn å spise mozarella, prosciutto og oliven foran TV’en hvor ‘San Remo’ står på (er deres runder for å bli med i Melodi Grand Prix).

Jeg kan ikke skryte på meg at jeg fulgte veldig godt med, mer en ‘bakgrunnsstøy’ situasjon, men det var fortsatt noen juveler som kom på nå og da!

Fredagen var veldig rolig, da jeg skulle kjøre til Milano og Lugano på lørdag og hadde en del ting jeg ville få gjort før den tid. Anledningen for turen dit var at Jen og Nick skal snart flytte tilbake til USA, så det var en farvel- fest jeg bare måtte få med meg.

Startet lørdagen med en løpetur rundt Vicenza- himmelen ved soloppgang var bare så fin!

img_8736

Og det å få en tur opp disse trappene er så sykt bra trening!

En dusj så var jeg klar klokken 8.30 til å stikke å fikse håret rett ved der jeg bor. Siden de ikke booker inn timer på lørdagene så ville jeg være der tidlig, så da ble det jeg og damene på rundt 70+ som satt der og fikk fikset håret vårt sammen. De fikk selvsagt satt ruller i håret, men jeg er ikke helt der ennå, så det ble striper og en liten klipp. Betalte halve prisen i forhold til i Varese, og nesten fire timer i stolen kostet den nette sum av 750 kroner- må jo bare digge det!

Så bar det mot Lugano, et lite stopp på Sephora i Milano hvor jeg brukte aaaaaalt for mye penger, grøsset når jeg gikk ut derfra, ennå det var ting jeg trengte- kremer og sånt (for et litt aldrene fjes så MÅ det faktisk til 😉 )

Hadde en helt super kveld i Lugano med en topp gjeng med folk, og siden jeg var kveldens sjåfør (hvit måned), så våknet jeg til og med rimelig fresh på søndag morgen. Kjørte mot Varese, stoppet innom et outlet og fikk kjøpt meg billige nye løpesko før jeg møtte Janhvi hjemme hos de. Videre til Milano, handlet litt mat også dro jeg hjem til ei annen venninne (som også skal forlate Italia snart) og ble i et par timer før jeg kjørte tilbake til Vicenza (puh…)

Alt i alt en fantastisk helg med flotte folk! Til tross for at jeg prøvde hardt fikk jeg ikke til å få alt inn i timeplanen en gang- evig tidsoptimist her altså! Får ta det neste gang 🙂

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s