Hotell Royal Mansour

Kunne ikke ønsket en bedre oppvarming til hotell Royal Mansour enn Hammam’et vi var på, og i tillegg til at vi fikk kjøpt oss to skinnjakker til 140€ som vi tror var en god deal- det er i hvert fall den historien vi forteller oss selv …;)

Fra den hektiske og rimelig skitne souk’en så var det å ta en ‘ettermiddags te’ på hotell Royal Mansour som å komme til en annen verden!

Rolig, avslappet, Velholdt, rolig musikk, røkelse i luften, mosaikk fliser og sinnsyke søtsaker… vel, egentlig så har alle søtsakene vi har smakt over hele Marrakesh vært helt fantastiske- så akkurat det var ikke så mye forskjell på. Jeg er litt mer glad i salt mat og brød, men for kjæresten som elsker søtsaker så var dette å skyte gullfuglen!

(det i treet der er dadler)

Vi bestilte to ‘afternoon tea’ som, etter tre dager med te- drikking til hvert måltid og stopp så ble det ‘ettermiddags kaffe’ i stedet for oss begge. Vi valgte et fat med Marokkanske småkaker og et fat med franske fristelser (‘fristelse’- Sorry, måtte bare) for å teste litt av begge… og som alltid ble det for mye mat!

Vi så to jenter ved siden av oss som hadde bestilt et fat og så vidt rørte sine, mens vi gikk mer eller mindre rett inn i sukker- koma etter at vi hadde angrepet våre… vi klarte ikke en gang å spise alt, og når Gino ikke klarer å spise opp et fat med søtsaker så er det et sikkert tegn på at det et for mye mat!!

Men det var helt nydelig!!!

I vaken av sukkersjokket dro vi bare hjem til Riad’en og slappet av der resten av kvelden – fikk til og med streamet Inter Milan streaming på telefonen- ville lørdagskvelder der altså …;)

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s