Yves Saint Laurent museumet

På fredag tok vi turen til YSL museet og Jardin Majorelle. Jeg elsket museet, ikke stort, men akkurat nok til å få et innblikk i livet og moten til den franske designeren Yves Sain Laurent og hvordan han var påvirket av Marrakesh.

RJUQE2692

Alltid mynte- te ❤

Etter det dro vi tilbake til Jemaa el- Fna plassen for å få med oss solnedgangen over moskeen fra en av takterrassen der- veldig fin opplevelse.

Til middag prøvde kjæresten cous-cous igjen og kunne med det konstantere at det ikke er hans rett. Synes jeg er helt innafor, så lenge man prøver! Jeg, derimot elsker det, som all mat 🙂

I og med at de ikke serverer alkohol utenom på hotellene og Riad’ene her, så drakk vi rett og slett ikke alkohol, som resulterte i tidligere kvelder – veldig greit i grunn! Vi klarte å tulle oss bort bittelitt inn i souk’en som var nesten helt folketom en av kveldene, og fant ut at både det å ta tidlige kvelder og det å ikke drikke (og dermed være helt klar) var like greit der! Nå har vi spist MYE god mat og søtsaker, så vi har så definitivt gjort opp for kaloriene 😉 i tillegg til rundt 10/11 km gåing om dagene så har vi startet hver dag med en 30-45 minutters treningsøkt på taket på Riad’en vi bodde på. Kan ikke bli en bedre start på dagen enn det, også frokost servert etterpå da- så digg!!

 

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s