Jemaa el- Fna

Den største samlingsplassen i Marrakesh må være Jemaa el- Fna torget. På dagen er det kobra’er, folk, juice kiosker og aper- alt for turistene selvsagt. Men på kvelden, da forandres hele plassen til en mathall- og hver ettermiddag rundt klokken 5/6 kommer de for å sette opp matbodene sine, en liten opplevelse i seg selv- se de forandre det hele fra dag til kveld.

 

På torsdag kveld prøvde vi oss på matbodene som popper opp der, men det ble nok litt for urent for min kjære, så det ble til at jeg spiste og han så på. Siden han selvsagt måtte få noe mat, tok vi turen opp til en restaurant etterpå hvor vi hadde helt tipp topp utsikt over plassen og han fikk spist en veldig god suppe i rene omgivelser ❤

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s