Wow Marrakesh!

I går morges (natt) klokken 3.15 gikk alarmen så vi kom oss av gårde til Marrakesh.

Kjæresten fant ut to dager i forveien at han måtte jo ha pass for å reise hit (i motsetning til Europa hvor det holder med ID kort), så det ble litt for nærme til at vi ikke kom oss av gårde… men han fikk fikset det!

Vi bor midt i Medinaen (gamlebyen) som jeg absolutt vil anbefale mot å bo utenfor og i de mer moderne områdene av Marrakesh- i hvert fall for fem dager her. Vi bor i en Rijad med kun 6 rom, som er helt fantastisk!

Rijadene er gamle hus hvor de rike bodde før i tiden, typiske Marrokanske og helt deilige og rolige i forhold til de hektiske souk’ene.

Hotellets ‘vakt – hund’…

Gårsdagens energi ble brukt til å tusle rundt i medinaen på dagen og spise (en rimelig gjennomsnittlig og dermed skuffende) tung lunsj, som begge viste seg å være litt feile valg. På grunn av tung lunsj var vi ikke så sultne på kvelden og dermed klarte ikke spise middag på Jamaa Lafna plassen som endrer seg til en sinnsyk matplass på kvelden. Og i tillegg hadde vi brukt opp all energi så på kvelden når byen kommer til liv så var vi utkjørt… MEN, vi lærte, for i dag ble det andre boller!

 

 

 

Akkurat nå slapper vi av for å dra tilbake å spise middag senere, kan si vi gleder oss bittelitt ja!

I natt fikk vi oss en god natts søvn, litt trening i morges også fant jeg sko-souk’en- en meget bra dag så langt med andre ord 😉

 

Bare en liten hilsen fra Marokko her altså – helt fantastisk!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s