Så var August over

August skulle egentlig være en veldig rolig måned, men siden jeg ikke er en som sitter stille og venter, så ble det en del aktivitet gitt. Det har vært flere turer til Riccione, litt skoshopping- et par veldig nødvendige løpesko og Adidas sandaler som jeg bare måtte ha.

img_7584
Når to skogale tar en aldri så liten helgetur sammen…

Jeg nådde en milepæl sist lørdag, så da måtte jeg feire med å kjøpe meg noen ringer, så fornøyd med de! Og siden måneden har vært helt alkoholfri har det blitt noen alkoholfrie drinker også (jeg savner vin og prosecco nå altså!).

Jeg har også sittet tålmodig og ventet på at Sephora skulle sende meg deres 20% rabatt, så jeg kunne kjøpe litt ting jeg ‘trengte’, ble litt mer enn det gitt… men ansikts maskene deres og hårmaskene som man lar være i over natten er så bra, så det bare måtte bli! Også ble det litt sminke fra Kiko og en øyenbrynsblyant (som en kan se på bildet over fra stranden med verdens største vannmelon så driver ikke øyenbrynene mine med farge, så da man jukse littegranne der man kan 🙂 )

Nå er jeg klar før høsten, teller ned dagene til kjæresten returnerer til Italia på onsdag, og på torsdag, når jeg kommer tilbake fra Madrid så får jeg ENDELIG sett han etter tre måneder! Det har faktisk gått overraskende fort, men så har jeg også vært utrolig heldig med venner og familie på besøk, reist en del og rett og slett bare nytt sommeren!

Jeg kan nesten ikke vente for at han skal komme tilbake da! Han har, i typisk italiensk stil, planlagt alt han har lyst til å spise ned til hvert måltid når han kommer hjem igjen- hehe ❤

Velkommen høsten og September 🙂

Har forresten planlagt masse fine turer fremover, men det får komme senere.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s