Røyk på to par gitt…

Til mitt forsvar var de på salg og hadde kostet 100€, mens jeg betalte totalt 26€ for begge- sier meg fornøyd med det jeg 🙂 !

Det ble ett par kilehæler i en så utrolig fin blåfarge, som i tillegg er utrolig lette og gode på (tiden vil vise om det faktisk består når jeg bruker de..).

 

Også ett par beige pumps fra Zara som jeg har prøvd før men som jeg hadde bestemt meg for å vente med- den som venter på noe godt osv…

 

Ble en polkadot topp i tillegg- har visstnok et sykt oppheng i prikker for tiden (mer om det senere), men har blitt en t skjorte, nevnte topp og en bikini i prikker i det siste- alt på salg selvsagt .. elsker en bra deal altså!

Også gikk jeg rett inn i høstmodus og kjøpte en ullgenser og en bukse på H&M (igjen- salg), med 30 grader i luften og Ibiza- tur neste helg i hodet så skylder jeg på en kombinasjon av aircondition og høstmote i butikkene! Jaja- like greit å kjøpe nå på salg enn å kjøpe på fullpris når kulden setter inn (høhø) – det er hva jeg forteller meg selv i hvert fall, så da blir det sånn!

 

Ah, også fikk jeg endelig klippet håret, 30 minutter ut og inn- elsker når de er effektive. Eneste grunnen til at jeg hater å gå til frisøren er at det er så bortkastet tid! Men det ble bra da!

img_7259

Kan vi bare se på min GIGANTISKE hånd og ta et lite tilbakeblikk på denne EPISKE episoden av Seinfeld?!

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s