Ibiza

En liten oppdatering fra turen vår til Ibiza for å feire Jen sin bursdag. Hun hadde i bunn og grunn booket alt! Et supert hus via AirBnb med svømmebasseng og det hele (nesten for ille at vi ikke fikk brukt det mer… men sånn er det når vi er på farten hele tiden 😉 )

Hun hadde booket middager, utesteder, DJ sets, båt og strand steder- hva mer kan man ønske seg?!

img_7111
Innflyvningen til Ibiza

Vi ankom torsdag og etter litt snacks og avslapning ved bassenget i huset vi hadde leid dro vi ut til Ibiza town og middag på Sa Cova- bra mat på et flott lite sted!

img_7114-1

På fredagen hadde de booket senger på Blue Marin, en strandklubb- og det levde definitivt opp til forventningen med herlige solsenger, digge drinker, bra mat og selvsagt utmerket selskap!

På kvelden ble det La Paloma og spiste det jeg vil si er den beste paellaen jeg noen gang har smakt! I tillegg ble det litt tapas til forrett og selvsagt rød- og hvit sangria… kan vel ikke spørre om mer da?!

 

Lørdagen var DAGEN! Vi booket båt og det var kanskje den beste avgjørelsen vi tok! Vi hadde båten hele dagen og kjørte rundt Ibiza, til Formentera, spiste lunsj og badet i krystallklart blått vann. I tillegg ble det litt Cava og snacks på båten- det MÅ bare oppleves!

På kvelden ble det utstedet Ushuai for å få med oss DJ settet til ‘Black Coffee’og så klokken to (ja, på natten…) dro vi til Amnesia for å danse. Da vi kom hjem klokken 5 var jeg helt gåen, men hele dagen var så sinnsykt bra!

 

Regner med det sier seg selv, men søndagen ble meget rolig, fikk meg noen timer ved bassengkanten før flyet hjem- ett stk fornøyd meg!

Her er en liten film fra turen vår:

Til neste gang Ibiza- som er snart, skal tilbake om et par helger- hehe 🙂

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s