Holder meg våken!

Forrige fredag klokken 8 på morgenen LA tid gikk flyet mitt hjem, så da var det selvsagt naturlig at jeg sto opp klokken 4 for å få inn en liten løpetur før reisen… Selvsagt var ideen å prøve å bekjempe jetlag når jeg ankom Italia!

Klokken 8 lørdag morgen landet jeg i Milano og fokuset var og holde meg våken til kvelden- jetlag er alltid verst når man reiser øst.

Planen var å ta en joggetur, så jeg gjorde det, møtte Janhvi for en kaffe i Varese før jeg møtte Iza på kvelden for å stikke på en jazz festival i Ascona i Sveits- som viste seg å være en utmerket plan!

Ascona er utrolig flott og jazz’en var super- de fleste musikerne som var der kom visstnok fra New Orleans!

Jeg klarte å holde meg våken OG overkomme jetlag, så etter at jeg slapp Iza av hjemme i Lugano var jeg hjemme klokken 1, supertrøtt, men utrolig fornøyd med kvelden!

Ankom Malpensa til supervær!
Piazza Monte Grappa i Varese (hvor jeg parkerer bilen hjemme)

Etter en uke i US så gikk jeg for grønnsaker til middag… Og sykkelen du kan se er et smoothie sted som gir deg 15% rabatt hvis du lager din egen smoothie på den- så kult! Dama på scenen der bare EIDE hele stedet- helt sykt bra!

 

Og så var det tilbake til normale rutiner og min grønne morgen smoothie, masse spinat, litt frosen ananas, noen jordbær og litt ingefær- mahhhh!

På søndagen ble det en tre timers gåtur til Sacro Monte i Varese, og litt VM på TV’en🤗🤗

Denne helgen er jeg i Riccione, men mer om det senere 😉

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s