Englenes by

I typisk ‘meg stil’ startet jeg turen til Los Angeles med å se feil på tiden med en time… i feil retning, så i stedet for å ha to timer før avgang når jeg kom til Malpensa… hadde jeg en… Jeg løp som en gal gjennom flyplassen for å rekke flyet (tenk hvis jeg ikke hadde rukket det… på jobbtur- grøss), og jeg rakk det heldigvis- til og med bagasjen ble med til LA!

Det å ha business class på flyet over er både høyst anbefalt og en smule risky med tanke på all den gode maten de serverer…

 

Jeg kom frem, og den nord Amerikanske ledersamlingen kunne starte. Det har vært noen helt tipp topp dager her, har lært masse, møtt folk fra Asia teamet vårt, hengte med Europa gjengen min og ikke minst knyttet masse fine kontakter med Amerikanerne fra kontoret her.

Det hele ble rundet av i går med tur til Universal Studios som holdt åpent etter stengetid kun for oss. Vi ble servert en Simpsons lunsj boks og verdens største smultring (la oss bare si at den smakte meget godt) … også ble det litt Tex-Mex mat der også gitt…

Jeg ble igjen en dag ekstra for å besøke noen butikker her i LA og tok muligheten til å stikke å se en ikke-dubbet amerikansk film- for en glede altså!

I morgen (dag; fredag) er det hjem på morgenen og på grunn av denne deilige tidsforskjellen så lander jeg hjemme lørdag morgen.

Har vært en helt super tur, eneste jeg hadde glemt av, var at det er air condition på full guffe o.v.e.r a.l.t så jeg har jo egentlig fryst meg igjennom dagene her.. men men, det får man overleve.

Sees snart igjen LA 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s