Dagen etter..

Det er litt av en søndags- klisjè her i dag etter en litt sen kveld i går… Men etter lunsj hjemme, en ganske smaksløs affære spaghetti med kamskjell (vi har nå konkludert med at dette er en rett utvalgte restauranter lager bedre enn oss), kom vi oss på stranda.

 

 

Vi har bare ligget rett ut helt frem til 5 hvor vi syklet hjem. Er helt fantastisk å ha sykkel her, så enkelt å komme seg rundt, bittelitt aktivitet og ikke minst, få litt frisk luft- vinn i alle retninger! Med 27 grader i dag var det nesten vamt nok til at jeg tok meg ett bad- jeg gikk ut til knærne i hvert fall- hehe, har arvet pappa sin mangel på entusiasme for kaldt vann!

 

Planen for kvelden er å kjøre til sentrum for å se Inter- Lazio og spise aperitivo. Krysser fingrene for Inter i dag- me må vinne!!

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s