Michelin stjerne restaurant i NYC

Vi dro til Cafe China etter et utmerket tips fra Greta som bor i NYC. Cafè China er en restaurant med Michelin stjerne, men til tross ikke dyrt i det hele tatt! Vi måtte riktignok vente på bord i 45 minutter, men hadde kalkulert såpass da vi ikke hadde reservert bord på forhånd- så null stress. Men maten var zuper- dumplings, søtpotet kaker, og jeg hadde valgt en kyllinrett som var helt sinnsykt sterk, har ikke spist så sterk mat siden jeg var i Kina- men utrolig godt! Jeg la igjen så my chili at det var nesten (men bare nesten, det var noen bak oss som la igjen mer… hehe) flaut.

Selvsagt måtte jeg ta en løpetur på morgenen igjen, og solen gjør bare East river magisk. Det er så stas at det er mange andre på løpetur også på morgenen, digger det- jeg føler meg som en del av byen!

Måtte ta oss en liten Starbucks på takterrassen på hotellet, er så utrolig digg å ha takterasse på hotellet i NYC, skjer aldri føler jeg- bra jobba med å finne hotell, Camilla ❤ 🙂

Bak der kan man skimte min YSL veske som jeg kjøpte sist gang jeg var i NY som en feiring av at jeg hadde solgt leiligheten min i Oslo og var på vei til Milan for å ta min MBA for fem (!) år siden ❤ !

Måtte også ta manikyr og pedikyr når jeg først var der, har vært en ‘tradisjon’ på alle mine turer dit!

Camilla kom til himmelen, også kjent som en butikk med KUN ansiktsmasker fra Korea- som et barn (…eller meg) i en godtebutikk!

Også ramlet vi over en super koselig jazz restaurant/bar i Soho, så ikke ut som mye fra utsiden, men inne- L.O.V.E.D it!

Og bare for å toppe det hele, et bilde fra World Trade center og det obligatoriske bildet fra metroen 😉

Digger den byen altså, bare gode vibber ❤ 🙂 !

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s