En uke siden… og i dag

For en uke siden hadde vi vår siste dag i Krakow, og drakk selvsagt øl… Denne gangen prøvde vi det beryktede varme ølet- og det smakte overraskende godt, til tross for at jeg nok foretrekker varm vin over øl- men en opplevelse man bare må ha der.

Vi stoppet også innom et kjent sjokolatier, som levde opp til ryktet sitt- så stort utvalg og alt smakte nyyyyyydelig!

Klokken 4 hadde vi booket massasje og mani/pedis. Jeg er normalt ikke stor fan av massasjer, men denne var høyst nødvendig. Det ble en times sport massasje, og jeg måtte kjøre noen fine pusteøvelser for å komme meg igjennom noen partier med knaing på såre muskler. Neglene ble veldig fine da, så alt i alt- veldig bra tre timer!

På kvelden ramlet vi over en kjempebra liten restaurant som hadde de beste dumplingesene jeg noen gang har smakt, med sopp og det hele. Vi fikk til og med en liten digestive på slutten der 🙂

 

Denne helgen har det vært fullt fokus på kjærestens nye leilighet i Riccione (nær Rimini). Han tok over for tre uker siden, og han og foreldrene (mest foreldrene..) har fikset og styrt siden da. Desverre (ja, jeg er litt lei meg for det, jeg skulle gjerne vært med å hjelpe mer de siste ukene) har jeg reist de siste ukene så dette var første helgen jeg kunne bidra litt. Han fikk kjøkken levert og installert på fredagen så lørdagen hadde vi fullt fokus på å få handlet inn litt ting og montert de. Vi begynte med TV’n, som tok et par timer (menn og deres TV’er altså) også bar det til Ikea for å kjøpe inn det mest nødvendige til kjøkken og stue.

Vi klarte å komme oss i havn med alt rett i tide for å stikke ut til middag, så vi fikk tatt av den blå plasten av kjøkkenet og vips så har han (eller, vi- på ett vis… 😉 ) en hjem der!

IMG_6188

Det mangler selvsagt en hel del, lamper, bilder på veggene etc, etc, men det blir i hvert fall mer og mer levbart der. Og vi trenger et større teppe under sofaen, men det kommer, det kommer.

Neste helg blir det lamper og bilder på menyen for stue/kjøkken også setter vi i gang med soverommet og badet. Dette er gøy- jeg klarer neste ikke vente til jeg får mitt eget i Milano- snart håper jeg, veldig snart!

Glad søndag, jeg ser frem til en ny uke i morgen- krysser fingerene for at det ikke regner så jeg får startet med min sedvanlige løpetur på morgenen 🙂

 

3 thoughts on “En uke siden… og i dag

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s