På tur til Krakow

I dag har vært en effektiv dag!

Startet det hele med en times løpetur i snøen, er en evighet siden jeg har løpt i snø- skikkelig forfriskende!

Jeg leste og svarte på noe mailer (til tross for at jeg hadde fri…), og på grunn av snøen så valgte jeg å dra tidlig hjemmefra for å fly fra Bergamo til Krakow.

Det gikk som smurt hele veien, til og med flyet var i rute! Jeg ble rett og slett litt imponert tatt i betraktning at det snødde, jeg tok Ryanair, fra Bergamo og at stort sett resten av syd- Europa er stoppet opp!

Noen steder i Italia har de til og med stengt deler av motorveiene på grunn av for mye snøfall!

Uansett- jeg kom meg i Krakow i tide til å møte på spa- timen jeg hadde booket klokken 6. De var utrolig flinke! Først renset hun ansiktet, så skrubb, så ultrasonic rensing og så avsluttet hun med to ansiktsmasker! Vurderer å gå uten sminke her, bare for å la huden hvile litt- vi får se 😉

Hotellet var også en fin overraskelse!

Etterpå fant jeg en vegansk restaurant rett ved spa’et- YUM!

Det ble indisk dal, soya nudler og bønnesalat, etterfulgt av litt ingefær te (kan du høre auraen min blir i sync med universet… 😉 ) Jeg føler meg så fresh…

Så da må jeg selvsagt balansere det litt med snacks senere når reisefølget kommer fra Norge! Har kjøpt inn nøtter, potetgull litt kjeks og ost, og tatt med meg prosecco fra Italia. Viktig å balansere- ikke sant :)?!

Nå slapper jeg bare av før de kommer- herlig med jenteturer altså 💃🏼💃🏼💃🏼❤️

Føler huden er bra etter dagens spa- eskapader!

Ble ett glass vin i baren på hotellet mens jeg venter også.

Glad helg 🙂 !

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s