Faro, Portugal

Sist uke var vi i Faro på Algarvekysten i Portugal med jobb, og stedet bare viste seg fra sin beste side. Vi hadde 15 grader og sol hele uken, mens det denne uken har regnet der hele uken!

Det hjalp selvsagt at hotellet vi bodde på var helt utrolig flott og jeg hadde sjøutsikt fra rommet mitt.

Grunnen til turen var ett event vi hadde for butikksjefene våre i EMEA, og jeg var en av de som arrangerte det. Så på mandag dro vi av gårde og tirsdagen var vi 182 personer samlet for å få info om produktlanseringer, trening og for å dele ut noen vel fortjente priser til vårt fantastiske Vans EMEA team.

Meg og min lille koffert på tur igen 🙂

img_5948

Vi fikk til og med gratis frokost på flyet, jeg ble i hvert fall imponert av TAP!

img_5946

Temaet for vår prisutdeling var ‘sport’, så jeg måtte selvsagt gå som en norsk skiløper med startnummer fra OL og en aldri så liten gullmedalje i tillegg. Tatt i betraktning hvordan vi gjorde det i OL i Sør Korea så følte jeg det var helt riktig 😉

Jeg fikk meg til og med et par jogge- og gåturer for å nyte sjøen ❤

Og som alltid en liten film;

 

Denne uken er det -8 grader og skal vissnok snø i morgen og fredag… håper det ikke stopper flyet mitt fra å lette fra Milano for å reise til Krakow på jentetur! Yay for jentetur, forresten 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s