Val di Fassa

Vi hadde en kjempetur til Val di Fassa i Dolomittene sist helg, og igjen- så heldig med været og føret. Neste på planen er å kjøpe en leilighet der… må bare kjøpe en i Milano først. Brodern foreslo å kjøpe der først, siden det jo hadde vært mer fordelaktig for han… 😉

Jeg lar bildene snakke for seg selv:

Hvis man ikke dokumenterer pakkingen er det som om det aldri har skjedd…

 

Dette var utsiken fra balkongen i leiligheten vi hadde leid- så fint!

ECVT1655

 

 

 

I dag har vi vindusshoppet til den store gullmedaljen siden kjæresten akkurat har kjøpt seg leilighet og trenger stort sett alt. Så vi har kikket og skrevet ned alt sånn at han kan kjøpe det i Rimini og få det levert (og montert) der. Jeg fikk til og med kjøpt meg et stuebord (det var på tide for å si det mildt), og en plante. Egentlig skulle jeg gitt opp de der plantene siden de ikke trives hos meg (eller jeg ikke kan ta vare på de- alt etter hvordan man ser på det), men jeg har da aldri gitt opp noe i hele mitt liv- så vi prøver igjen… 😉

 

I morgen er det Portugal med jobb, blir nok veldig bra 🙂 !

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s