Mamma kom, hun så og hun vant

Mamma var her på besøk i helgen, og siden det er to ting som gjøres best i Italia; shopping og å spise god mat- hun kom, hun så og hun vant… (veni, vidi,vici på latinsk) 🙂

Hun kom på torsdagen og siden min kjære var her så dro han på flyplassen for å hente henne mens jeg var på jobb. Vi hadde noen rolige ettermiddager på torsdag og fredag med aperitivo og middag.

IMG_5820

Siden jeg jobbet på fredagen sendte kjæresten oppdateringer til meg her og der, med bilder av de i Varese. Det er så utrolig fint at hun er så chill og enkel å ha med å gjøre og han er fantastisk og tar henne med rundt, at de kommer godt overens- veldig takknemlig for det og de begge ❤

Lørdagen var hele dagen planlagt. Først startet vi dagen på Pasticceria Siciliana sånn at mamma fikk seg en appelsin krem croissant og kjæresten fikk seg sin sedvanlige pistasj croissant.

IMG_5827

 

Etter det ble det hard core shopping på Arese kjøpesenter utenfor Milano, hvor vi ble i tre timer før vi dro inn til Milano. Jeg og mamma dro på takterrassen på La Rinascente, et ‘kjøpesenter’ som ligger ved Duomoen i Milano. Der tok vi ett glass vin og satt å så på folk. Shoppet litt mer (på The North Face butikken), dro for å spise middag, også bar det til San Siro for å se Inter Milan spille mot Crotone- funker med 50 000 tilskuere til tross for en tragisk kamp (1-1; Inter sliter for tiden). Siden vi var utslitt etterpå (det vil si jeg og min kjære.. mamma var i fin form og kunne helt fint fortsatt- sorry mamma), så dro vi bare hjem og slappet av etter det- ble fortsatt ett før vi var i seng da… hvis det hjelper 😉

IMG_5833

IMG_5830

ltvu0606.jpg

NXRA6573

I dag tok vi lunsjen hjemme med fantastisk italiensk mat: bruschette laget av kjæresten, oliven, fersk prosciutto, brie (ok, fransk ost da), bøffel mozarella, basilikum, tomater, druer og ferskt brød- så godt og så enkelt!

IMG_5835

 

IMG_5834

Klokken ett kjørte jeg mamma til flyplassen og når jeg returnerte tok jeg og kjæresten oss en times gåtur i Varese for å få litt frisk luft før han returnerer til Rimini i kveld.

Ah,.. og jeg kjøpte to ting; en fantastisk kjole på salg fra Zara- 17€- kan ikk slå den (og halsen er så fin, den bare gjør hele kjolen).

Også kjøpte mamma meg en super, super, super fin ‘Nuptse’ dunjakke fra The North Face i bursdagsgave. Siden hennes bursdag er på onsdag så kjøpte jeg noen av de klærne hun hadde plukket ut- blant annet to par sko, føler det passer imaget mitt- haha 🙂

Kunne ikke ønsket en bedre helg! Og endelig føler jeg meg frisk igjen etter en måned med forkjølelse- ny uke i morgen, håper jeg er 100% igjen!

 

Glad søndag 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s