Sko, sko, sko

Sko, sko, sko.. og noen vesker ❤

Fredag stikker jeg til Lisboa med ei venninne, og siden jeg skal til Como for aperitivo i morgen måtte jeg pakke kofferten i dag- yay… eller ikke. Jeg bare klarer ikke pakke to dager før, har så store problemer med å se for meg hva jeg trenger for tre dager.. men jeg klarte det!

Forresten, en av de beste tingene med å være på et fly i et par timer er å høre på musikk og lese, digger det faktisk! Jeg begynte å lese boken om Elon Musk for en evighet siden, og har lest litt her og der (mellom andre bøker). Den er veldig interessant, men ikke veldig bra skrevet, mer some feature i en avis i form av en lang bok (jeg tror forfatterene er nyhets skribent), men han er en interessant person, så jeg skal nok komme meg igjennom den 😉

img_5690

En av tingene vi har bestemt oss for å gjøre i Lisboa er å ta en gratis guidet (du betaler guiden så mye du vil) gåtur gjennom Lisboa. Jeg har gjort det noen år tilbake i Berlin, og det var helt topp! Så i den anledningen måtte jeg selvsagt ta med meg et par komfertable sko, valget falt på…

img_5685

Hvor utrolig kule er ikke disse grå fløyels Vans’ene? Og de matcher min (nye) grå veske helt perfekt!

Jeg har vesken i grønn allerede og så den i grå til halv pris, så jeg bare måtte ha den. Og på søndagen dro jeg til Vans butikken i Milano og så skoene… måtte ha de også, gitt ❤ Så når har jeg to helt perfekte sko/veske komboer- ahhhh, de små tingene 😉

 

 

I tillegg så har de på websiden til Vans nå opprettet muligheten til å bestille dine egne- komponerte sko, så det må jeg jo bare prøve! Usikker på hva jeg skal velge av de to jeg har ‘designet’ da- valgets kvaler der altså…

Alternativ A: Rosa og grå sjakkruter- perrrrfekt for sommeren ❤

 

Alternativ B: Burgunder (det er litt vanskelig å se, men den fargen er så fin) og grå sjakkruter- mer en allround sko, også ❤

 

Så vanskelig å velge!

Uansett, klar for Como i morgen og Lisboa på fredag- yay!

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s