Den første helgen i 2018

Jeg er forkjølet, det slo ut på tirsdag og helt til fredag klarte jeg delvis å ignorere det men da måtte jeg gi opp og bare innse at den er her, og jeg kan ikke ta mine sedvanlige løpeturer- som er så irriterende!

Men, på den positive siden dro vi å shoppet på lørdag siden salget startet her på fredag.

Vi klarte å gjøre vår del, men var ikke de eneste- allerede klokken 10 når vi kom til Arese kjøpesenter så var det kø for å parkere.

Jeg kjøpte noe nytt undertøy (sårt tiltrengt, er så kjedelig å kjøpe det!) og noen utrolig fine sko som matcher perfekt til vesken jeg fikk til jul av kjæresten.

I tillegg ble det et skjørt, noen fornuftige gensere og fikk kjøpt protein pulver og litt treningsklær som var sårt tiltrengt.I tillegg til favorittbarene mine- de er så gode, finner de aldri noe sted, så når jeg fant de ble det tre pakker 😉

Den her lommen er noe av det viktigste jeg har på mine løpetights, den har plass til iPhonen min som er et absolutt MUST når jeg løper- orker ikke å få meg en sånn der arm-greie til å ha den in, så det første jeg ser etter er dette- bare til info;)

Vi hadde en rolig lørdag etter det, ble sushi på kvelden og kino etter det. Så Jumanji- egentlig ganske underholdende vil jeg si- til og med som dubbet på italiensk- jeg kan aldri nevne for ofte hvor irriterende det er at alt er dubbet på italiensk!

Jumanji-movie-2017-1

I dag har vi slappet av, vi stoppet innom Zara Home hvor jeg fant to veldig fine sengesett, (HER og HER)- egentlig ikke veldig billig, men fortsatt halv pris og igjen- sårt tiltrengt siden en jo bruker en del tid i sengen, så er det fint at det er bra kvalitet over det.

 

Vi lagde en helt nyyyyydelig lunsj etterpå, rundt oliven oljen fra hagen til kjærestens foreldre. Den er så god, noe helt annet enn hva man kjøper i butikk, bare å ha den og brød er som å smake en bitteliten bit av Italia ❤

Med ferskt ovnsristet brød, ferk prosciutto, tomater med litt salt og buffalo mozarella- Y.U.M!

Nå er planen min å bare synke ned i sofaen med litt druer og pleie forkjølelsen med Suits på Netflix 🙂

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s