Fra 2017 til 2018

Etter Tromsø i jula tok jeg et lite stopp i Tønsberg for å hilse på pappa og familien i Tønsberg før jeg dro tilbake til Milano.

Den 28.Desember kom Kjersti nedover til Italia fra Oslo for å feire nyttår sammen med oss. Og fordi det er en sykt god ide, så hadde vi bestemt oss for å dra til fjells å feire det nye året.

Vi var utrolig heldig med hotellet som var midt i en liten by som heter Moena i Trentino, nord i Italia.

 

Vi pakket bilen til perfeksjon siden vi var fire stk som skulle ha plass med bagasje, pluss at to av oss hadde med oss ski i tillegg.

Når vi kom opp dit den 30. fikk vi oss en halv dag på ski i helt ok forhold. Også tok vi oss en tur i spa’et på hotellet på kvelden, med litt påfølgende prosecco på rommet. Måtte holde det kaldt for de som kom etter (Sofia og kjæresten der altså 🙂 )

Så, på nyttårsaften sto vi opp til STRÅLENDE sol og løyper som var preppet til perfeksjon, lite folk og med topp folk å stå på ski med kunne jeg ikke vært mer fornøyd med turen vår.

IMG_5523

På kvelden dro jeg, Kjersti og kjæresten på nyttårsmiddag, men etter en hel dag på ski så var vi rimelig ferdige halv ett. Men vi klarte å komme oss igjennom middagen og få med oss at 2017 ble 2018 før vi gikk til sengs for å være klar til en dag i løypene dagen etter også.

Maten var nydelig, selskapet topp, og kjæresten fikk endelig brukt (frivillig tvang) hans nye helikopter mansjetter som jeg kjøpte til han når han fikk helikopter lappen 🙂

Den 1.Januar kjørte vil hjem igjen, men før det fikk vi oss en halv dag på ski. 2018 bød ikke på like godt vær som 2017 da…

IMG_5510
Som en kan se (eller ikke), ikke veldig god sikt…

Men med pudder i løpene og mindre vind når vi kom litt lengre ned i skogen samt varme klær så ble den kjøringen også en suksess!

 

Vi var så fornøyd med avgjørelsen om å dra til fjells at vi planlegger å booke samme til neste år (eller i år da) 🙂

Velkommen 2018- vi har hatt en flott start, la oss fortsette sånn 😉 !

 

GODT NYTTÅR ❤

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s