Julaften

På julaften sto vi opp til fantastisk vintervær! Lyngen var dekket i snø, kaldt og klar himmel-akkurat sånn man egentlig bare kan ønske seg. Siden vi (meg og mamma) er avhengig av å få litt frisk luft og utnytte de få timene med lys det er i nord i mørketiden, så startet vi dagen men en skogstur.

img_5349-1

Naturen var helt fantastisk, glitrende snø, snøtunge trær og den karakteristiske knirkingen under skoene når man går på kald, kram snø- kan ikke sammenlignes med noe!

Kjæresten klarte å miste telefonen uten å innse det, når han gjorde dette:

Som da resulterte i at vi gikk, måtte returnere når han innså det og da måtte fortsette videre igjen. Det ble en fin to-timers tur.

Etterpå gikk vi i kirken og jeg og mamma tok på oss bunaden siden jeg bruker den så sjelden. Vi har begge nordlandsbunad- jeg grønn, som symboliserer skogen, og hun blå som representerer havet.

Der var en kjempefin gudstjeneste med julesalmer og fin preken.

Og som normalt ble det pinnekjøtt med tilbehør til meg på kvelden, i tillegg til ribbe for de som liker det. Kan melde om at et stk italiener spiste alt og digget det- flink kjæreste 😉

Pakkeåpning følget, og så kom til og med nordlyset å hilste på- kan jo ikke spørre om mer på julaften. Og italieneren løp inn og ut av huset hele kvelden for å få bra bilder for å rapportere tilbake hjem.

Kunne rett og slett ikke ønsket en bedre julefeiring i nord ❤

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s