Venner, familie og Lyngen

Jeg er så heldig å ha masse familie og venner å besøke når jeg reiser hjem, og i jula blir det selvsagt ennå mer stas.

Fredagen begynte med meg og mamma som løp noen ærender for så å ta turen ut til foreldrene til ei venninne av meg hvor også hun var hjemme på juleferie med mann og barn.

 

 

På ettermiddagen tok vi turen videre til tanten og onkelen min. Som alltid ble det mat- koldtbord med det beste til jul- laks, rull, eggerøre, rundstykker etc.

Mamma og Asbjørn (mannen hennes) fortsatte turen til Lyngen og jeg ble igjen i Tromsø for å plukke opp kjæresten fra flyplassen dagen etter.

På kvelden ble det venninnekveld med Lisa og Benedicte – og da falt valget på enchiladas til middag- yuuuummmm mat og alltid like kos å møte jentene ❤ 🙂 ! Og de kakene Benedicte hadde laget der under… ord kan ikke en gang forklare…!

På lillejulaften tok jeg turen på kirkegården for å legge ned krans og lys før jeg dro på flyplassen for å hente et stk italiensk kjæreste.

Måtte selvsagt ta en liten runde med han i Tromsø før vi satte turen mot Lyngen (2 timers kjøretur fra Tromsø), for å feire jul der🎄 ❤

Da vi kom hjem til Asbjørn (og mamma) ble det juletrepynting mens de lagde middag. Til forrett var det ost- og hvitløksgratinerte kongekrabbe klør og til hovedrett en gryte som var helt sinnsykt god ❤ 🙂 !

For en start på jul i Lyngen!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s