Hektisk helg

Fra fredag til i dag har dagene bare fløyet forbi, som jeg elsker!

På fredag etter jobb dro jeg til Como med Julie, min supre franske venninne som jeg jobber sammen med. Der møtte vi hennes venninne Juliette på en kjempekoselig restaurant i Como. De hadde til og med isbjørner og andre juledyr (det er et ord, ikke sant..) ikke mye som kan slå det 😉 !

Jeg valgte en helt fantastisk god pasta med italiensk pølse og kastanjer, veldig italiensk jul ❤

På lørdag dro jeg til frisøren og fikset håret, som alltid er deilig å få gjort, også tror jeg mamma nok setter pris på at håret er fresht og fint til jul (mødre altså, de er alltid i bakhodet, uansett hvor gammel man blir 😉 )

Også måtte jeg bare en aldri så liten tur innom Kiko (sminkebutikk) for å kjøpe meg den perfekte julerøde lebestiften og matchende neglelakk- små gleder til jul der altså!

På kvelden dro jeg tilbake til Como da vi hadde booket bord på en restaurant kalt Figli dei Fiori (blomsterbarna) som er en blomsterbutikk og en restaurant. Og maten… så utrolig god! Siden restauranten er så populær så ble det tidlig middag (i Italiensk standard) på oss-  klokken 7…

Men stedet levde opp til forventningene (som var høye da Julie hadde fremsnakket maten og atmosfæren masse), god mat og kjempekoselig sted!

På søndag møtte jeg ei venninne som er i mammapermisjon, til lunsj og hang med henne og den fine, fine sønnen hennes- se på det håret hans- han er så søt ❤

IMG_5191

Etterpå ble det pepperkakebaking hjemme med ei annen venninne. Pepperkaker er mitt ultimate barndomsminne før jul, så da måtte det bare bli det- og vi leverte varene så det sang!

Jeg tok med meg mesteparten på jobb, men fylte en boks til kjæresten siden han kommer hit og er en natt før han flyr nordover for å feire jul med oss (jeg reiser noen dager før). Også pakket jeg inn noen til en kompis av han som må jobbe i jula i stedet for å dra hjem til Napoli- så gode gjerninger er herved utført i tillegg 🙂

IMG_5185

 

I går spiste jeg middag med teamet mitt etter jobb, jeg ELSKER å være tilbake i Vans med de beste kollegaene!

Alt i alt noen fantastike og hektiske dager.

I dag kom hjem ganske sent hjem fra jobb, så får pakke koffertene mine i morgen, siden jeg reiser hjem til Tromø på torsdag ❤ ❤ ❤ ❤

Så mange fine ting som skjer nå- så glad for det 🙂 !

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s