For å se lyst på det…

Dette var på mandag… hvor dagen startet med en kjøretur til jobb som tok en time og 40 minutter, normalt tar den 25-35 minutter- og grunnen- snø!

 

Jeg hadde tatt på meg treningsklær for å få meg en løpetur før jobb på tredemøllen på jobb i stedet for å løpe ute. Men siden jeg var så forsinket så utgikk det. Ville i det minste ta meg en dusj før jobb, men det var ikke varmtvann i dusjene- så det utgikk også – zuuuupert…! (jeg hadde rene klær på meg og hadde dusjet ettermiddagen før, så hygienen gikk det fint med)

På ettermiddagen sendte kjæresten meg denne meldingen fra en eiendomsmegler:

IMG_5131

Som sier at leiligheten jeg ønsket å kjøpe i Milano hadde blitt solgt…

Også kom jeg hjem og igjen, på grunn av snøfall, så fungerte ikke internettet mitt så jeg fikk ikke gjort noe av det jeg hadde planlagt- som for eksempel blogge, lese artikler på nett og streame 71 grader nord.

Så alt i alt- en skikkelig blåmandag!

Men for å se lyst på det, så kom jeg meg på en gospelkonsert på søndagen, hvor de til og med serverte varm sjokolade.

 

Og jeg tok meg tid på søndag til å julepynte leiligheten- så jeg kom i hvert fall hjem til en koselig leilighet.

Oooooog jeg hadde en veldig bra dag på jobb, så la oss foksuere på det positive! I går startet jeg uken på nytt, fikk meg en joggetur før jobb, som alltid hjelper 😉

I dag fikk jeg til og med tatt meg en times løpetur ute før jobb, og siden det er is på bakken, og jeg er meg- så falt jeg selvsagt på isen. Men jeg hadde forutsett at det kom til å være glatt, så la ikke noe demper på turen. Det har vært en sykt hektisk dag på jobb, som jeg elsker- så uken har allerede tatt seg betraktelig opp!

Glad onsdag der ute, om 8 dager reiser jeg hjem til jul ❤

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s