Innsbruck, Østerrike

Siden det var langhelg her denne helgen, hadde vi bestemt oss for å ta en tur til Innsbruck i Østerrike for å gå på julemarket og fått stått litt på ski. Hadde ikke planlagt at timeplanen skulle bli så tettpakket, men det endte opp med perfekt timing på alt!

Fredagen gikk sånn her:

Sto opp klokken 5.45 for å kjøre til Innsbruck (en rundt 5-timers kjøretur)

Skikjøring en halv dag til klokken fire.

Så kom vi fram til hotellet, etter at vi nesten skled av veien på grunn av veldig tungt snøfall. Kan bare takke en diamant av en mann som hjalp oss med å skyve bilen i gang i oppoverbakke når vi sto helt fast. Og ja- bilen har vinterdekk, men det eneste som hjalp de andre var kjetting… det hadde vi ikke. Kom oss opp da 😉

Rask dusj og bytte av klær.

Klokken 18.30 var vi klare til å ta bussen fra hotellet ned til Innsbruck sentrum (vi tok ikke sjangsen på å kjøre på de veien igjen)- klokken 19 kom den, rundt 30 minutter forsinket.

Løp rundt på julemarkedet i Innsbruck da det stengte klokken 20. Så utrolig flott!! Fant noen fine julegaver til mamma, tante, kusine og foreldrene til kjæresten (så nå vet de hvor de kommer fra 😉 ).

 

IMG_5051
Man kjøper disse koppene også fyller man de bare opp med gløgg hvor som helst for 1,5€ ! Det er et fint minne også siden det står skrevet på de ‘God jul, Innsbruck Christmas Market 2017’

IMG_5053

IMG_5055

IMG_5049
Juletre ❤

Når markedet stengte snublet vi over en tilfeldig bar og digget den! Føltes skikkelig som afterski- upretensiøst og uformelt med tysk musikk og det hele (som man så fint kan høre under her). Vi ble der i stedet for å gå på restaurant for å sitte ned å spise. Ble så lenge vi kunne før vi måtte ta siste bussen hjem klokken 22…

IMG_5056

 

Klokken 11var vi tilbake på hotellet og sovnet før hodet traff puta.

Lørdagen gikk som følger.

Klokken 7.30 gikk alarmen, da var vi allerede våkne. Tittet ut av vinduet og ble møtt av skikkelig vinter- ble så glad!

IMG_5066

Vi pakket tingene og fikk med oss frokost på hotellet før vi dro for å stå på ski igjen. Jeg fikk meg muesli, yoghurt, brød, cookie og det hele! Kjæresten spiste rundt regnet all baconet det hadde der… haha 🙂 !

IMG_5068

Så var det tid for å stå på ski- halve dagen til klokken ett, også spiste vi litt lunsj før vi satte snuten tilbake hjem igjen. Til tross for at vi ikke var sånn veldig sultne etter en rimelig heftig frokost, måtte vi bare dele litt goulash og en grønnsaks- og egg suppe- utrolig godt da!

 

IMG_5091

IMG_5090

Vi begynte hjemturen klokken 2, og etter fem timer på veien var vi hjemme. Fikk satt alt der det skulle hjemme, vaske klær etc- for så å stikke ut å spise samt å se Inter Milan spille mot Juventus- storkamp der altså!

Inter spilte skikkelig elendig, men de klarte 0-0, så de holder ledelsen i Serie A.

Dro bare rett hjem etterpå og kan vel trygt si at vi var rimelig kjørte etter noen hektiske dager. Men så utrolig deilig å bare være ute, i aktivitet og oppleve nye ting ❤ Takk Gud for at kjæresten liker det også da- hadde fort blitt litt kjipt for oss begge hvis vi ikke var like på det.

I dag er det ‘juledag’ her hjemme, men mer om det i morgen.

 

2 thoughts on “Innsbruck, Østerrike

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s