Jeg gjennomførte!

Ny uke

Yessss, starten på en ny uke, ny start og alt det der! Det hele startet med at jeg forsov meg, som gjorde at jeg ikke kom meg på min vanlige morgen- løpetur og fra der gikk det i grunn bare èn vei…

MEN, så klarte jeg å få hodet på plass og kom meg ut på en 30 minutters løpetur OG 30 minutter i treningsstudioet i lunsjen- så jeg klarte å ta tilbake litt av det tapte! Og som alltid etter trening kjenner jeg meg 100 ganger bedre, helt utrolig at hodet faktisk prøver å lure meg til å tro at det ikke skjer hver eneste gang…

Ct7-AZfWIAAZN2a

 

Glad mandag i alle fall. Jeg har en flott uke foran meg, mange interessante møter på jobb, kjæresten kommer på onsdag, skal på middag med ei venninne på torsdag. På fredag skal vi ut å se kamp og lørdag stikker vi til Como for å se på de fine julelysene der på kvelden samt spise middag på favoritt salat- stedet der- så ser veldig frem til en fin uke! Samt at ukene fremover blir fylt med venner, middager og fine opplevelser😊

På toppen av det hele fikk jeg vite at en av mine eldste (i den form at når jeg ble født var hun ett år, og vi har vært venner siden) skal være hjemme i Tromsø i jula, så da får jeg sett henne og familien i tillegg- da var egentlig dagen helt komplett TOPP ❤ !

IMG_E4893

Som alltid, glad mandag!

 

 

2 thoughts on “Jeg gjennomførte!

  1. Ååå så flott at Jeanette kommer👏👏 Æ har vært på styrketrening i dag – kjennes I hele kroppen😃😃

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s