Swoosh

Swoosh… sa det også var helgen i Norge over..

Det ble en rask tur hjem sist helg, og som alltid flyr helgen!

På torsdag når jeg ankom pappa sitt hus hadde de laget pinnekjøtt… og bare det å forestille meg lukten og smaken gjør at jeg får vann i munnen igjen!

Siden vi satt oppe og skravlet til klokken 3 så var det en rimelig sliten meg som våknet klokken ni på fredagen, men med tanke på å heve energi nivået tok jeg meg en løpe (/litt gå) tur, og som alltid så fungerte det!

Jeg og pappa stakk til Tønsberg sentrum for å ta en kaffe og fordi jeg måtte poste noe, fikk til og med spist meg julemarsipan til lunsj…

img_4738

Synes de nye norske sedlene er så kule at jeg måtte ta litt bilde av de… hehe- blitt turist hjemme, jeg😉

På ettermiddagen dro vi på besøk til farfaren min, før jeg tok toget til Oslo. Der fikk jeg ikke tid til mye mer enn å bare levne bagasjen hos broren min og hilse på nevøene før jeg ble hentet til middag med to venninner ❤

img_4744

Det ble asiatisk på oss, veldig god sushi og en vegetar- wok der altså.

img_4745

img_4748

Lørdagen tilbragte jeg med familien, vi dro på skøytebanen. Så utrolig deilig å være ute i frisk luft og ikke minst kjenne på skøytene igjen- vi er tross alt vokst opp med det på beina (ikke hockey riktignok, men lengdeløp).

Etterpå så dro jeg og to av nevøene mine opp for å se på leiligheten til mamma, siden jeg har ikke sett den helt ferdig- er blitt så fin! Også dro vi på kafe, de fikk kanelbolle og muffin, og jeg kjøpte meg en kaffe.

På lørdag kveld kom ei venninne på besøk da broren min og kona hans var på middag, så jeg passet guttene hjemme hos de. Veldig, veldig koselig å få en liten oppdatering derfra også ❤

Og søndag morgen bar det tilbake til Milano igjen.

Alt i alt en topp helg med venner og familie 😊

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s