Stabio, Malpensa, Oslo, Tønsberg

Puh, jeg kom meg til slutt til Tønsberg og hjem til pappa etter en rimelig hektisk dag.

Dagen startet med min vanlige løpetur, tok ‘den lange’ ruten i dag, så 50 minutter.

Siden det var siste dagen til trainee’en min i dag, så plukket jeg opp noen croissanter fra et bakeri før jeg dro på jobb i dag. Jeg ankom jobb før klokken 8 og følte meg egentlig ganske flink som fikk inn en god del ting før den tid…

Jeg ble på jobb frem til klokken 11 før jeg kjørte til Malpensa (hovedflyplassen i Milano) for å ta turen hjem i helgen. Rundt halv fem landet jeg i Oslo og måtte mer eller mindre løpe gjennom tax- free’en på Gardermoen for å rekke toget som gikk kvart over fem til Tønsberg.

 

Ti på syv var jeg i Tønsberg og da vi kom hjem til pappa og de- ventet en digg middag, så utrolig koselig og godt ikke minst (jeg elsker mat, hvis det ikke var klart)! 

Love!!!

Jeg kjøpte blomster og hadde laget et kort til pappa siden det var farsdag på søndag. Var mer innsatsen jeg fokuserte på, i stedet for selve gaven- tror han likte det da 😉

I morgen har jeg et  bare et telefonmøte så har jeg resten av dagen fri. Vi kommer nok til å besøke bestefar i Sandefjord og ellers bare ta det helt med ro. På kvelden går turen til Oslo for å besøke broren min og familien der frem til søndag. Og på kvelden er det middag med venninner- er så utrolig deilig å være hjemme en helg – digger det ❤

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s