Nyttårsaften er booket!

Endelig fikk jeg booket hotell til nyttårsaften. Jeg, kjæresten, ei venninne som kommer fra Norge og ei annen venninne stikker til fjells for å stå på ski fra 30. til 1 Januar. Blir så utrolig digg, jeg gleder meg max!

Jeg har prøvd nå i flere dager å booke et sted, men alle hotell, leiligheter og hytter i fjellområdene i Nord- Italia er fullbooket og det som er igjen er sinnsykt dyrt. Men i går fant jeg ENDELIG et stort rom med to soverom ledig, på et hotell midt i ei lita bygd i Dolomittene, de har til og med et lite spa på hotellet. Og til en bra pris også- vant i alle retninger der altså!

Nevnte jeg at de hadde spa…?

Klok av skade ringte vi i dag for å sjekke at alt var ok og at de hadde fått reserverasjonen vår, og det hadde de selvsagt ikke… Fikk hetta der et par timer ja, men det ordnet seg til slutt, så nå er alt klappet og klart til skiiiiiii ❤

 

Nå har jeg pakket både julegaver og koffert og er klar til å reise hjem til Oslo I morgen rundt lunsjtider- gleder meg masse til en fin helg hjemme. Det virker som om vinteren har kommet til Oslo, som jeg absolutt ikke har noe imot når man nå nærmer seg mot jul uansett.

Sees i Oslo 😊

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s