Jeg er på vei… til slutt

Jepp- da er det transport streik i Milano i dag som gjør at alle veier mot, og rundt Milano er helt kaotisk og køer i alle retninger. Dette på grunn av de som normalt tar tog da velger bilen i stedet for å i hvert fall komme seg dit de skal- i tillegg til normal fredags- rush…! Jeg måtte selvsagt komme meg fra jobb til Milano for å parkere bilen der og ta toget til Rimini. 

Turen fra jobb tar normalt 45/50 minutter, men jeg regnet med det kom til å være litt trafikk så hadde god tid… eller jeg trodde jeg hadde god tid….

Etter halvannen time i bilen kom jeg meg dit jeg parkerer bilen og da måtte jeg i tillegg ta metroen til Milano hovedbanestasjon.

Fem minutter etter at toget hadde gått kom jeg dit, mildt sagt, en smule stresset (som det kan være gikk ut over en meget overbærende kjæreste over telefonen…)

Vakre hotel Excelsior utenfor Milano hovedbanestasjon

Heldigvis hadde min geniale kjæreste klart å ombooke billetten til et tog en time senere, så jeg kom meg i hvert fall til Rimini i dag- riktignok en time senere. 

Fikk da i hvert fall tid til å kjøpe meg en kopp te, litt vann og litt frukt til turen. 

Var ikke alene der, for å si det sånn…

Endelig er jeg på toget og på vei til Rimini. Frukt, te og vann klart, telefonen er på lading, jeg printet noen bok- sammendrag før jeg dro fra jobb, så kan lese de i tillegg til boken jeg har på telefonen (Peter Druckert’s, ‘Management’). 

Når alt kommer til alt, kom jeg meg med toget og må si meg fornøyd med det. Og når vi kommer frem så har kjæresten kjøpt litt vin, oliven, potetgull og litt annet snacks, så egentlig veldig fornøyd. 
Glad fredag fra et tog i Italia 😉 

2 thoughts on “Jeg er på vei… til slutt

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s