Da ble det Alba Adriatica

I morgen reiser jeg først med tog til Rimini fra Milano, så plukker kjæresten meg opp der. Derfra blir det en aldri  så liten roadtrip ned til leiligheten deres i Alba Adriatica for å tilbringe helgen der.

IMG_4575

På lørdagen tar vi turen til Pescara som er rundt 30 minutter fra Alba, bare for å se byen litt og selvsagt for å spise noe av den beste sjømaten som finnes (etter norsk sjømat selvsagt… 😉 ). Gleder meg til en deilig avslappende helg ved havet.

Blir fint å se Alba Adriatica på vinteren også, siden jeg var der i sommer som selvsagt var supert. Jeg går ut fra det blir mindre folk og mindre strandliv denne gangen, men uansett tipp topp, tommel opp!

Og bare for å avslutte en liten post på en torsdag kveld, to sanger jeg digger for øyeblikket ❤

N.E.R.D & Rihanna- Lemon

 

Tove Lo- Disco Tits

(vidoen er så utrolig merkelig at den nesten dreper sangen, så jeg ville heller bare hørt på den i stedet https://lnk.to/DiscoTits, men skulle du ha lyst til å se den så finner du verket under her også)

 

Glad torsdag ❤

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s