Erdem x H&M

Jeg klarte å få klørne i to ting jeg virkelig hadde lyst på fra Erdem x H&M samarbeidet. Først prøvde jeg å se på den norske websiden deres for å kjøpe tingene, men klokken 10 på lanseringsdagen (2. November) var alt stort sett utsolgt. Men på den italienske siden derimot, der fant jeg det jeg vill ha- så fornøyd. Jeg tok sjangsen på størrelsene og fant ut at skulle de være feil, så kunne jeg helt sikkert selge det videre med en liten profitt.

Selvsagt satt de som et skudd.

Jeg har i grunn aldri vært så veldig higen etter samarbeids kolleksjonene til H&M (eller noen andre for den saks skyld), og forutenom et utrolig bra kjøp i form av sko fra Maison Margiela så har jeg ikke noe fra de andre kolleksjonen.

IMG_E4551

IMG_E4548

Ja, altså utenom et par Jimmy Choos jeg kjøpte når de hadde kolleksjon med H&M, i leopard- elendig kjøp av meg, de er fjernet fra skapet for lenge siden.

Men denne gangen hadde jeg sett meg ut leopard jakken og en blondetopp- som begge er bare så fine og kan brukes til så mangt.

Når jeg var 16 så jeg på H&M en leopardjakke, og i den tro at jeg aldri kom til å bruke den, kjøpte jeg ikke den gang- hvor feil en kan ta! Helt siden den tid har jeg ønsket meg en leopardjakke, og denne, med sløyfe og det hele er bare helt perfekt. Og så utrolig varm og myk!

IMG_E4545

IMG_E4555

IMG_E4554

Jeg er, og kommer alltid til å være en tilhenger av blonder I alle former. Så denne blusen under her måtte jeg bare ha. Jeg så også en blondekjole og et skjørt jeg gjerne kunne tenkt meg, men det fikk da være måte på ukontrollert shopping…

Veldig fornøyd da😊

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s