Helgen kom og gikk

Denne helgen kom og gikk i et forrykende fart!

På lørdag var jeg hos frisøren, mitt 2017 nyttårsforsett om å gå til frisøren en gang i måneden er ennå godt i live! Jeg blir nok å roe det ned til annenhver måned i 2018, men veldig greit enn så lenge!

Siden de eneste gangene jeg orker å krølle håret er når andre gjør det, så utnyttet jeg muligheten nå også.

Og grunnen til at jeg ikke gjør det selv; det tar en evighet med mitt veldig rette hår, samt, som god illustrert under her, så faller det helt sammen i løpet av dagen uansett. Men, fornøyd med resultatet så lenge det varer 🙂

 

 

På kvelden hadde vi en digg middag på Trattoria Caprese.

IMG_4472
Jeg venter på maten min… 😉

Og i dag var det tid for Inter Milan- Torino på San Siro. Desverre klarte ikke Inter mer enn 1-1 mot Torino, men det var en fullpakket stadion (rundt 73 000) så stemningen var på topp!

 

 

Etter kampen dro vi på Il Centro kjøpesenter utenfor Milano. Siden det bøttet ned regn, så var det like greit å søke tilflukt- det var vi selvsagt ikke de eneste som tenkte… Men jeg fikk unna siste rest av julegavene, som jeg er så utrolig fornøyd med.

Grunnen til at jeg allerede er ferdig, er nok ikke min utrolige emne til å planlegge i god tid, men fordi jeg måtte siden jeg reiser hjem om to helger og vil dele alt ut til venner og familie i Oslo da.

Og neste helg reiser jeg til Rimini eller Alba Adriatica, vet ikke helt hvor det blir ennå, men i hvert fall ikke hjemme- så da var det bare å få det unna i en fei 🙂

Jeg håper dette regnet gir seg til i morgen, så jeg får startet uken min på sedvanlig vis med en løpetur, og da helst ute og ikke inne på en tredemølle- ønsk meg lykke til da!

Nu er det tid for sengen- natti natt 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s