Løping og Yoga

Siden Iza ble syk på onsdag når vi hadde fri fra jobb, og vi egentlig skulle gå tur så tok jeg meg heller en løpetur på morgene og gjorde yoga på kvelden hjemme. I tillegg dro jeg på shopping, jeg skulle ikke gjort det… men jeg gjordet det, da.

 

Når jeg var i Berlin sommeren 2014 for et internship så fikk jeg øynene opp for Jivamukti Yoga, og i de tre månedene jeg var der, var jeg på yoga stort sett hver eneste dag- savner det stedet så mye og skulle gitt mye for at det kom i nærheten her! Hvis du noen gang er i Berlin, Munchen, New York osv- gå til Jivamukti yoga!

 

På onsdag fulgte jeg bare videon under, og nei- jeg kan ikke gjøre alt akkurat som i videoen, men jeg gjør så langt og mye som jeg kan. Er det som er så flott med yoga, det er ikke noe ‘mål’ om å bli best, bare bli litt bedre enn deg selv- litt mykere, litt mer inn i øvelsene- så er det nok.

 

 

Også leste jeg DENNE artikkelen i dag, om å løpe- en undersøkelse viser at 74% av de som løper sier at det førte til bedre mental helse- jeg kan 100% stille meg bak den! Hvis jeg noen gang er litt nedfor, irritert, eller alt egentlig- så tar jeg meg en løpetur også er alt så mye bedre!

Det beste er at kjæresten har skjønt dette også, så hvis han merker at jeg er litt muggen, så sier han bare at jeg skal ta meg en løpetur, så gjør jeg det også er alt så mye bedre- hehe😊

running

Glad fredag 🙂 !

 

 

 

2 thoughts on “Løping og Yoga

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s