Klikk og hent

Sephora er virkelig mestere på omnichannel (knytte butikken på nett og den fysiske butikken sammen)!

Jeg bestiller på nett, og med en gang de har plukket og pakket det i butikken og er klart til å hentes får jeg en mail. Det tar normalt en time fra jeg bestiller til jeg får mailen- så smidig!

I stedet for å vente i dager for at det skal komme i posten, også er jeg kanskje ikke hjemme også må jeg uansett kjøre til ingenmannsland for å hente det (har skjedd, ja), så kan jeg bare plukke det opp på vei hjem fra jobb, uten å måtte stresse eller være usikker på om det jeg trenger er inne eller ikke.

På nettsiden deres kan jeg se alt jeg har kjøpt, både i butikk og på nettet- så utrolig smidig når jeg trenger å bestille på nytt- gjør min opplevelse med Sephora så bra!

I tillegg legger de alltid med vareprøver, og nå har de begynt med et lite kort hvor de skriver det produktet jeg har kjøpt mest (skrevet for hånd i tillegg) samt anbefalinger basert på det jeg har kjøpt tidligere. Veldig bra opplevelse tilpasset mine kjøp- bra jobba Sephora!

IMG_E4420

I dag fikk jeg en mail med 20% rabatt og siden jeg trengte hudkremen og øyenbrynsblyanten min, så måtte jeg bare handle litt. Det ble jo selvsagt til at jeg kjøpte mer enn det jeg planla…

Her er det jeg hadde planlagt å kjøpe; Xtend your youth ansiktskrem.

Jeg fikk den anbefalt en gang av de, og har blitt ved den. Jeg får nok fuktighet, som er superviktig for meg da jeg har tørr hud, men den er ikke for fet heller. Og jeg kan bruke den dag og natt, som er veldig greit siden jeg ikke gidder å ha èn for natt og èn for dag (det blir nok snart til det, jeg har serum til ulikt bruk)

Lancôme Le Crayon Sourcils øyenbrynsblyant, i fargen 010 blonde (duh):

 

Også da de tingene jeg ikke hadde planlagt å kjøpe;

Sephora Sheet Facemask rosa (den mørke rosa), ultra fuktighetsgivene

Sephora Sheet Pearl Eye pad rosa(den lyse, lyse rosa), perfecting and brightening
(fikk ikke til å oversette det)

Sephora hårmaske til å sove med, styrkende og anti- breakage

Jeg har aldri prøvd hårmasken før, så blir interessant å se om jeg liker den. De andre to elsker jeg!

Og bare for å runde av (…), noen rimelig kjedelig Sephora neglefiler, men de gjør jobben veldig bra!

 

Glad- shopping med andre ord, OG jeg fikk det med rabatt; vinn- vinn 😉

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s