Granateple

Kjæresten kom i går da han har en eksamen i Milano i dag. Jeg er så imponert over at han aldri blir lei av å studere- helt vilt! Jeg liker å studere selv altså, men mer i en ‘hvordan kan jeg bli bedre i det jeg jobber med’ måte. Han har alltid studert, tatt eksamen, studert, tatt eksamen og sånn går nå dagan… bra for han da😊 (men heldigvis jobber han også altså, for evig student er ikke helt hva jeg synes er tipp topp)

Veldig, veldig, veldig glad for at han er her en langhelg da. Og nå som det er høst så tar han alltid så mye mat med seg fra foreldrene. Sist gang hadde han kastanjer og hjemmelaget paprikapurè- så godt! Denne gangen hadde han granatepler fra hagen, økologisk farro fra en venn av familien og mer kastanjer.

Så for første gang i livet spiste jeg granateple frøene rett fra frukten- normalt sett så kjøper jeg bare frøene… jeg er norsk, vi har ikke granatepler i naturen (ikke sant…?)- det er min unnskyldning og jeg holder meg til den!

 

Var utrolig godt (som vanlig), og trodde egentlig det skulle være mer styr å få de ut enn det det var.

Har noen fine dager fremover: i dag går vi ut for å spise litt etter jobb, og i morgen skal jeg se på to nye leiligheter i Milano. På lørdag blir det sample sale på jobb (få tatt unna alle julegavene tenker jeg), OG det er kjæresten sin bursdag. Han får da plukke noe med seg fra sample sale og jeg betaler i bursdagsgave- enkelt for oss begge… hehe- lenge leve romantikken…

Ah, også har jeg akkurat bestilt meg nye sko i dag- jeg bare klarte ikke å mostå. De er også ultra cush, så heldigvis gode og gå med da:

shoesside of shoes

Jeg ville egentlig ha de i sort også, men jeg begrense meg litt for nå… men se så fine de er ❤

black shoes

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s